Dallos Bogi

Február 6-án indul a TV2-n a Sztárban sztár nyolcadik évada melyben Dallos Bogi is versenyezni fog. Dallos Bogi popdalai jellegzetesek - de vajon hogyan nyúl hozzá Wagner Emillel egy egészen más stílusból érkező dalhoz.


Dallos Bogi Dallosbogi Instagram Fenykepek Es Videok Fashion Style Feminine

Bogi külsőleg is elképesztő változáson ment keresztül de az előadás tényleg mindent vitt.

. A pocakja szépen kerekedik. Például hogy Rácz Jenővel elutaztak pihenni egy kicsit illetve hogy erre az utazásra. Palya Bea Szekeres Adrien Dallos Bogi Galambos Dorina Orsovai Reni és Péterffy LiliA férfi versenyzők között Stohl Andrást Ember Márkot Emiliót Vavra Bencét Zámbó Krisztiánt és Marics Petit láthatják majd a nézők.

A csoportképről azonban más meglepő dolgok is kiderültek. Nagy hírem vanEngem is láthattok majd február 6-tól a Sztárban sztárban. Az emberek leginkább mobiltelefonról olvasnak híreket - derült ki egy új felmérésből amelynek eredményeit csütörtökön közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság NMHH kommunikációs igazgatósága az MTI-vel.

Nem véletlen hogy rengeteg komment érkezett mind a Sztárban sztár mind az énekesnő Instagramjára ahol a rajongók és sok más híresség is gratulált Puskás-Dallos Boginak a lehengerlő előadásáért. Stohl András és Dallos Bogi kulisszatitkokat árultak el az új Sztárban Sztár évadról többek között azt is hogy kiket alakítanak majd. Rácz-Gyuricza Dóra újabb fotóval örvendeztette meg követőit akik ismét megbizonyosodhattak róla.

Bogi egyébként nagyon örült a feladatnak mert olyan dalt kapott amire tini korában sokat bulizott. Bogi és Emil igyekeztek nem nagyon túlgondolni az eredetit - de azért próbálták belevinni saját magukat. A hétvégén indul a Sztárban sztár legújabb évada amiben Stohl András versenyzőként lép majd színpadra.

A Puskás-Dallos házaspár is elkísérte őket. A 15 és 40 év közöttiek csaknem száz százaléka internetezik Magyarországon de a 75 év felettiek közül csak kevesen. Dallos Bogi Pamkutyát fogja alakítani a színpadon Fotó.

Stohl András és Dallos Bogi kulisszatitkokat árultak el az új Sztárban Sztár évadról többek között azt is hogy kiket alakítanak majd. Akik az új évadban megmérettetik magukat hogy elnyerjék a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet a női előadók mezőnyéből. Az énekesnő az Instagramon is közölte az örömhírt aminek nagyon örülnek a rajongói.


Dallos Bogi X Sloggi X Joy Magazin Dallosbogi Sloggihungary Sloggi Campaign Campaignshoot Singer Hungariansinger Photoshoot Celebs Wonder Woman Women


Dallos Bogi Dallosbogi Instagram Fenykepek Es Videok Fashion Feminine Style


Dallos Bogi Glamour Women Fashion


Dallos Bogi Dallosbogi Instagram Fenykepek Es Videok Dresses With Sleeves Fashion Long Sleeve Dress


Sloggi Campaign Joy Magazin Dallos Bogi Sloggihungary Dallosbogi Joyhungary Gregusmate Laszlopasztor Photoshoot Sloggi Campaign Celebs Fashion Women


Dallos Bogi Dallosbogi Instagram Fenykepek Es Videok


Dallos Bogi Dallosbogi Instagram Fenykepek Es Videok Fashion Feminine Style


Dallos Bogi Sajat Minikollekciot Tervezett Az Anna Daubner Markaval Kozosen Fashion Tshirt Dress Shirt Dress


Dallos Bogi Dallosbogi Instagram Fenykepek Es Videok

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel